Доставка на стоки

 

Доставката на продукти включени в Уебсайта се извършват от куриерска фирма ангажирана от "ГОВАЛ - МС" ЕООД .

Поръчките се изпращат само след потвърждение от клиента.

Доставките се извършват чрез „наложен платеж“ (заплащате на куриера при получаване на пратката) на територията на Република България.


ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:


Доставката за цялата страна, независимо от града, е фиксирана на 5 лева при поръчка до 50 лева

 

Доставката на поръчка със стойност над 50 лева е безплатна.

 

Потребителят се задължава да осигури достъп и / или контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът или упълномощено от него лице не може да бъде намерено в предварително уговореното време за доставка или не може да се установи връзка с него по телефона в момента на извряване на доставката, пратката ще бъде върната в офиса на куриера до поискване от потребителя, като потребителя ще бъде уведомен за това чрез допълнително обаждане по телефона или електронната му поща. Ако потребителят е посочил друго лице, което да го представлява при приемане на пратката от негово име, то потребителят, който е извършил първоначалната поръчка няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. "ГОВАЛ - МС" ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя своевременно по телефона или електронната му поща, в случай, че се появят непредвидени обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.  

 

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка.
Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.